Over ons

Wij zoeken voor jou de leukste baan in de horeca.
Ben je op zoek naar een baan in de horeca, evenementen- en/of recreatiesector? Vind je het leuk om veel mensen te ontmoeten, werk je graag samen in een team en zie je graag wat anders van de wereld? Dan is de eerste stap al snel gezet. Via HSU werk je in de meest uiteenlopende horecabedrijven! Parttime, fulltime of als bijbaantje, zomerwerk of middels detachering. Voor een goede horecabaan moet je wel wat kunnen.
Afhankelijk van jouw ervaring en beschikbaarheid zoekt HSU de job die bij jou past. Natuurlijk is het ideaal als je al een dosis ervaring hebt. Maar ook voor diegene die heel graag het vak wil leren maar de ervaring nog mist biedt HSU Horeca Uitzendbureau mogelijkheden middels leuke trainingen.
Leuk en makkelijk. HSU verzorgt, wanneer nodig,  het vervoer naar welke locatie waar je werkzaam bent. Dit is kosteloos. Het enige wat jij moet doen is ervoor zorgen dat je met plezier bij één van onze opdrachtgevers werkt en bijdraagt aan de gezellige en kwalitatief goede werksfeer.
Werken op kleine en grote feesten?
Ben je geïnteresseerd in een (bij) baan via HSU Horeca Uitzendbureau? Wil je graag aan de slag bij kleine en grote feesten? Klik dan op direct inschrijven, vul het formulier volledig in en verzend deze. Eén van onze collega’s neemt dan telefonisch contact met jou op om een afspraak te maken. Natuurlijk kan je, tijdens kantooruren, ook telefonisch informatie bij ons opvragen. Voor vestigingen en telefoonnummers, klik op contact.

 • Ger

  Ger

  Corporate Recruiter

 • Rick

  Rick

  Corporate Recruiter

Contact

  Naam *
  Branche
  [honeypot achternaam wrapper-id:achternaam-honey move-inline-css:true]
  Gezochte functie
  Vestiging
  Opleiding
  Emailadres *
  Telefoonnummer *
  Upload je CV
  Bericht
  Toestemming *
  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

  Copyright Werken bij HSU Horeca (©) 2021 | Sitemap | Privacy statement